Min passion

Jag brinner för att hjälpa personer att älska sig själva och se dem våga bli sitt unika jag. Att älska sig själv är för mig att se sig själv i spegeln och säga från hjärtat: Jag älskar dig. Varje dag göra val som hjärtat vill och detta är en resa.

En del säger jag älskar min barn , min parter, min familj, vänner och många fler. Det är helt underbart och fantastiskt. Har du inte sann kärlek till dig själv sänder du ut något annat. Du visar din omgivning via dina handlingar att du är inte sann mot just dig. Det kan se ut så här: du är med vänner som tar energi, du äter mat som inte gynnar din kropp, du lever i en relation som inte är bra, du har ett jobb som du inte älskar, du känner att något skaver och inte är bra. Varje dag fråga dig själv: Är detta kärleksfullt för mig? Du känner vad som är sant för dig från hjärtat.

Att älska sig själv är det inte egoistiskt? Den frågan kommer från egot och inte från hjärtat. Varje människa behöver egen tid. Tid för sig själva att bara vara och lyssna inåt. För att komma närmare sitt sanna jag behöver du prioritera detta.

Men barnen…. Det finns alltid utrymme att ta tid för dig själv. Börja med 15 minuter. Prata med din partner om det och ni kan få en stund var varje dag.
Be en vän passa barnen . Alla ni ensamstående föräldrar det finns en stund varje dag för dig med. Sitt en stund blunda och andas. Ha ett block till hands och se vad som kommer upp. Det du vinner är sann kärlek till dig själv och att livet blir enklare.

Livscoach Anki

Just nu ställ en fråga klicka här: https://fb.com/book/192859027516834/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *