Vad ger dig ro!

Jag är lyckligt lottad som bor nära havet och ser det från mitt fönster. På någon minut kan jag gå ner och vara nära. Känna på det och ta in dofterna. Vatten har alltid gett mig en inre ro och lugn. Samma sak att titta på moln. Jag och barnen brukade gissa vad ett moln föreställde. Nu vet jag att det finns mer där ovan än vad jag visste förr.

Det som är så rogivande med vatten är ljudet och att det kan vara lugnt samtidigt vilt. Det finns så mycket energi och jag tröttnar aldrig att titta på det. Naturen överlag har massor av energi. Tänk på växtkraften och vindarna som blåser ljumma svala som en smekning på din kind. Ibland är vinden vild och tar tag i ditt hår och allt löst du har på dig. Lekar med det och frisyren blir något annat innan du gick ut.

Även naturens starka energier ger mig ro. När det regnar, blåser, åskar och blixtrar vilt är det som naturen städar. Energierna är annorlunda dagen efter.

Skriv gärna vad som ger dig ro.

Kram Anki Livscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *