Vågar du!

Sanning vad innbär det. Min, din eller världens. Vi bildar uppfattning om saker från vad folk säger , skriver eller det vi ser på annan media. Har du tänkt tanken att min och din sanning är inte densamma. Jag tror på att själen vandrar vidare när en person dör och återföds till det är dags att flytta vidare i universum. Detta kanske inte låter sant i dina öron. Ska jag övertyga om att min sanning är den sanna. Nej, det är att göra våld på mänskligheten för mig.

Jag kan säga, skriva, visa bilder på saker som känns rätt för mig och i hela mitt väsen. Din uppgift blir att känna in.Är detta något som jag kan hålla med om helt, delvis eller inte alls. Det är inte alltid så lätt särskilt när trovärdiga personer skriver, men känn in och avgör.

Du har kunskapen i ditt inre.

Livscoach, kostrådgivare Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *