Du skapar ditt liv

Detta kan låta konstigt i vissa öronen, men fundera ett tag. Varje dag gör du val utifrån din val sker saker. Det enkla eller kanske inte är det vardagliga som bara sker för att vi gör det på rutin som laga mat, klä på oss, städa, gå till jobb, bestämma när vi ska lägga oss osv. Du förstår vad jag menar. Varje liten sak du bestämmer får en konsekvens. Köper du hem maten för att du är trött eller bara vill. Hur känner du dig då? Om du väljer den blå eller vita blusen. Vilken känsla har du då? Oftast reflekterar vi inte över dessa val och inte heller är vi medveten om vad som händer i våra tankar. Det är ju trots allt ganska många som far omkring däuppe. Med andra ord skapar du ditt liv.

Jag skapade inte detta elände eller denna jobbiga situation. Jo säger jag. Allt är inte medvetet för du styrs av mönster och mallar som du lärt dig under livet.Oftast gör vi ett val om du är i en dålig relation, så valde du en gång.
Just då kanske du inte var medveten att kroppen sa ifrån eller just då var det bra och sen hände saker som gjorde det svårt att gå.

Säger inte att alla lätt, men börjar vi bli medvetna har vi ett val. Ta hjälp eller ta steg mot det du önskar.

Du är värd att leva ditt liv med kärlek och respekt, men du behöver respektera dig, dina känslor och vad du vill. Du är unik och underbar, så vill du förändra ta ett steg.

Livscoach och licenserad kostrådgivare
Anki

https://www.facebook.com/FreeToBe-192859027516834

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *