Bong, bong, bong

Har du bestämt dig för något. Äta bättre, börja träna, skaffa nya vänner, umgås mer med gamla vänner, titta mindre på tv eller vad det kan vara.
Det fungerar någon dag, flera dagar eller lång tid och sedan faller du tillbaka och ger upp. Händer det flera gånger kanske du börjar att mata dig med tankar som: vad var det jag sa, du kan inte, du duger inte till detta och så fortsätter det. BONG; BONG;BONG

Du slår bokstavlig på dig själv och medvetet gör dig illa. Ingen annan säger dessa tankar utan det kommer från dig. Egentligen är det kanske inte ditt fel att dessa nedvärdernade tankar om dig kommer. Det kan varit en händelse som hänt eller något någon sa en gång och detta mönster kan hålla på hur länge som helst. Till du blir medveten om vad som händer.

Händer det igen och du hör det, säg stopp och vänd tanken till något positivt. Jag klarar detta. Det är en ny dag imorgon så kom igen. Jag duger som jag är. En sak du också kan göra fortsätt mot ditt mål, kanske ändra lite på innehållet och sedan framåt. Låt det ta tid. Jag vet att ibland vill man att det ska gå fort, men se det som en spännande resa och sätt upp delmål.

Du är värd att lyckas och du kan. Den som stoppar dig är oftast DU.

Heja dig!!
Kram Anki
Livscoach och kostrådgivare

https://fb.com/book/192859027516834/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *