Hur är det att vara du?

Den fråga kan jag inte svara på, men kan berätta hur det är att vara mig.  Oftast är jag en glad prick som är lösningsorienterad. Hinder är här för att kliva runt dem, bryta sönder eller upplösa av inre visdom. Vi skapar ju vårt eget liv med tankar som vi inte är medvetna om. Ibland undrar jag om jag verkligen åstadkommit detta. Min sanning är ja, fast som sagt kanske jag inte alltid visste om vad jag tänkte eller gjorde.

När jag kliver upp ur sängen på morgon är jag förväntansfull och se vad dagen kan bjuda på. Ska villigt erkänna att alla morgnar är inte så. Ibland vaknar jag och vet knappt varför jag ska upp. Stapplar ut till kaffebryggaren för att fixa kaffe. Jag brukar oftast vakna till liv när jag väl varit igång en stund, men vissa dagar vill jag tillbaka i sängen och bara vara i drömmarnas värld. Har mina rutiner som  blivit en bra vana. Lite rörelse av yoga eller kortare program av övningar, meditation , skriva i min bok och läsa lite eller lyssna på  en ljudbok när jag går till jobbet.

Jag älskar att vara vänlig för alla är värda lite kärlek och försöker vara snäll mot mig själv. Tidigare i mitt liv kom jag sist på min lista och det fick kroppen lida av. Idag har jag väckt liv i många härliga känslor som lycka. Det finns där inom mig, men ibland blir den skymd av händelsen i livet som när min pappa gick bort. Sen dess har jag ärligt fått jobba för att hitta tillbaka.

Häromdan läste jag något som passade min situation i livet just nu:

Jag tycker om att veta att mitt jobb är glädje och att när jag finner glädje i varje ögonblick, hittar jag också frihet och överflöd.

För mig är glädje en källa till livskraft och jag tar livet med en nypa salt. Det blir ju inte alltid som jag har tänkt, men oftast något bättre.  Jag lever nu och vill göra det bästa av det. Har precis börjat skriva en lista på sker jag vill göra. Det är så lätt att bara drömma och prata, men jag vill göra det. Jag vill lära min dansa flamenco tycker det ser så häftigt, vill träffa Opfrah Winfrey i verkliga livet. Vissa saker har jag inte svar på men jag ska göra det på något sätt.

Hur är ditt liv och hur vill du leva?

Vill du få coachning maila till freetobeinfo@gmail.com

4 thoughts on “Hur är det att vara du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *