Att skapa ditt liv

Lördag och dimman ligger som ett grått täcke över staden. Saknar ljuset, men inser snart att då får jag skapa mitt eget ljus. Hitta det fina i vardagen och detta har jag blivit påmind om sen somras. Då livet bara hände . Pappa blev dålig och på tre veckor var han borta från jordelivet. Nu är han bland änglarna och nära kära. Det är så lätt att ta livet för givet och det som finns omkring oss. Även om jag inte kunde påverka pappas resa, mer än att ge kärlek till händelsen.

Efter den händelsen stannade mitt liv upp och sorgeprocessen tog vid. Det som känns störst är nog att inte kunna visa pappa fysisk mina nya äventyr. Jag vet att han ser mig där han är och detta låg i mitt undermedvetna. Det kom fram när jag tog hjälp för att förstå vad som händer fysiskt i mig.  Det som är störst är nog saknaden och inte göra dem saker som vi gjorde tillsammans. Det som gör mig kärleksfull och tacksam är att han mår bra nu.
Tiden läkar alla såren, säger man. Jag tror att med tiden blir det mindre smärtsamt, för en dag kommer jag träffa honom igen. Inte idag eller imorgon, utan många år framåt.

Det jag vill sända mer idag. Ta hjälp av någor proffs om ni vill komma vidare med sorg eller andra händelser i livet.  Hitta någon som ni känner er bekväm med och var inte rädd för att byta. Tänker själv ta hjälp med sorgen för det är ett nytt område.

Ditt liv kan bara du vara ägare till. Vill du skapa glädje, kärlek, relationer, bra hälsa eller vad som inte känns bra.
Ta ett steg mot att göra något. Du är för värdefull för att inte skina i ditt liv.

Ha en fin lördag.

Kram på er

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *