Vad är en relation?

Det beskrivs ofta som känslomässiga förhållande mellan människor två eller flera. Begreppet finns i matematiken och  mellan två företeelser. Det finns säkert fler förklaringar till ordet relation. För mig handlar relationer om allt. Det finns ofta en känslomässig beröring när det gäller jobb, ekonomi, mat, saker m.m. Du har även en relation till dig.

Inom livets område finns det områden som kanske inte fungerar som du önskar. Maten kan vara ett sådant hett ämne. Vad du bör äta? Vilka dieter som ska följas? Vad är hälsosamt? Vi vet vilken mat vår kropp behöver. För mig kan det vara  att inte äta kött medan för en annan äta kött. Vad hände på vägen? Vi har oftast inte fått lära oss att lyssna in vad kroppen vill. Nu har vi även lärt oss att när vi är sugna på något handlar det om chips, läsk, alkohol, godis, snabbmat eller vad det nu kan vara. Suget är oftast en signal att kroppen inte fått de näringsämnen de behöver och ett sätt att ta hand om våra känslor och mönster. Någonstans  inom oss har vi ett hål att fylla något som får oss att känna obehag. Detta kan vara medvetet eller omedvetet. Vi belönar oss när det är något vi inte vill ta tag i.

Maten är ett område, men liknande mönster hittar du inom alla områden där det skaver.

Har du något områden som du vill förändra?
Maila ditt telefonnummer och namn till freetobeinfo@gmail.com för att boka 15 minuters fri konsultation eller boka en tid direkt.

Du är värd att ha ett bra liv.

Ha en fin fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *