Hälsa behöver inte vara svårt

På löpsedlarna står det tips, i tidningar, tv och andra medier. Tips om hur du ska äta, hur du ska motionera och allt detta för att skapa huvudbry. Vad är rätt och fel? Det beror på individen. Lyssna in vad kroppen önskar och inte huvudet. Laga mat från grunden. Ät mycket frukt, bär och grönsaker, samt en hel del vatten.

Inspiration kan man få från massor av recept som är lätta att googla upp. Sen om man önskar äta en speciell kost, så kan man göra det.

För min kropp passar vegetabilisk kost med inslag av fisk och väldigt sällan kyckling och kött. Jag har minimerat vetemjöl, socker och mjölkprodukter. De tillskott som jag använder är D-vitamin och kapslar med solmogna frukter, bär och grönsaker. För att det passar mig. Jag går en hel del, yogar, joggar när det är underlag och dansar mest hemmavid till en bra låt.

Hälsa behöver inte vara svårt utan lyssna in vad din kropp önskar.

Ha en fin söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *