Bli en stjärna i ditt liv!

Att leva livet fullt ut som ditt hjärta önskar och ta ett steg mot den riktningen. Det kan vara utmanade och läskigt, men att stanna kvar i ett liv som inte är mitt hjärta högsta önskan känns inte bra.

Du lever här och nu. Hur mycket vill du begränsa dig. Vad har du för drömmar och visioner? Jag har stora drömmar och få mig att tappa andan. Om jag inte försöker att gå mot målet och utmana mig vet jag ju aldrig om de kan bli sanna. Ta man små steg känns det lättare, men vem vet det kan gå fortare än man anar.

Blunda en stund och gå till ditt hjärta. Fråga dig själv vart är jag på väg? Kommer svaret från huvudet är det inte hjärtas önskan. Försök igen och ha tålamod. Du kanske inte får svar på en gång, men senare.

Ha en spännande lördag och ta steg mot att bli en stjärna i ditt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *