Ser du det vackra i livet

Ser du det vackra i livet eller tar vardagen över och det som skaver som en omogen finne. Det finns där och irriterar i bakgrunden. Du känner det och det kan vara ett problem du står inför inom alla områden i ditt liv. Ibland blir det större och spricker. När din inre hemlighet blir avslöjad eller så växer det för att du fokusera på problemet. Byt fokus ett tag. Är det något du kan göra åt det, någon annan kanske äger frågan.  Du kan aldrig hjälpa andra. De måste själva ta tag i sina liv. Ditt fokus är att se ditt liv. Vad är bra i mitt liv? Tänk på 5 saker som är bra i ditt liv och alla har vi massor.  Skriv ner det och säg dem sedan högt för dig själv. Jag kan börja med några idéer.

  • Tack för mina fina älskade barn
  • Tack att jag har vatten i mina kranar.
  • Tack för att jag har ett arbete
  • Tack för den hälsosamma maten på mitt bord.
  • Tack för att naturen är så vacker nu.
  • Tack för att jag börjar min dag på ett bra sätt.

Detta gör att du börja byta fokus om du praktisera det varje dag, kanske när du ska sova eller när du vaknat.
Du blir mer kreativ och frigör mer energi till det fina i livet. Lyft dig själv.

Ta en promenad idag och verkligen lyft ögonen och ta in vad du ser. Blomman som växer genom asfalten. De vackra löven. Barnen som ger sig hän i leken. Regnet som faller och det vackra i det.

Det är din dag och fokusera på det fina i livet.

Önskar dig en härlig lördag.
Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *