Vad skrattar du åt


 

Hihi!!
Vad får dig att skratta?

Jag skrattar när jag hör någon annan skratta och när det kommer ut så där härligt från hjärtat. Barn kan få mig att skratta deras härliga energier. Lustiga historier och filmer, kanske inte alltid komiska filmer. Mer filmer av igenkänning, situationer som jag kan förhålla mig till. Ibland kommer det bara spontant ett bubblande inom mig som bara måste ut. Kan komma närsomhelst. Innan jag somnar, då jag vanligtvis blundar och tar kontakt med mitt inre. Min egen källa till lycka, kärlek och gudomlighet. Du har den inom dig  med.

Jag kan skratta med mina barn eller av utmattning när jag gjort något fysiskt. Särskilt när kroppen känns svag, men är egentligen på återhämtning. Tillsammans med kollegor, när man lyssnar på en föreläsning eller en teater. Det är skönt att skratta. Hela kroppens muskler arbetar och blir så skönt avslappnad. Glöm inte bort att skratta lite varje dag det ger dig energi, glädje och boostar kroppen med lyckohormoner. För att komma igång lyssna på en ipod, se en film, läs något, titta på barn, se en youtubeklipp.

Du är värd att vara lycklig!

Kram till er alla denna torsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *