Vad har du för relation till dig själv!

Att leva i denna veklighet kan vara svårt när omvärlden matar oss med saker vi ska tro på. En del fakta är sann eller inte, men vad vill jag innerst inne. Följer jag mina drömmar. Jag har allt för länge inte lyssnat på den jag är i mitt hjärta och renat mig med själv från övertygelser  Under många år har jag matas av massor information och trott på övertygelser utan att titta inåt. Vem är jag i allt detta? I en värld som beter sig konstigt och har missat en stor poäng. Kärlek till sig själva. Om du älskade dig fullt ut skulle du någonsin göra illa någon annan. Någonstans har persons resa gått fel och blivit matad av oälskade personer eller andra meningar och dessa tolkas på olika vis. Jag är evig övertygad att jorden en dag kommer se annorlunda ut och att vi lever mer över gränserna. Vi är ett folk och fått låna denna planet för att vi ska verka här. Alla har vi en talang , en gåva som vi är födda med. Den heter inte att förstöra. I allt detta stora kan det vara svårt att ta in sin egen roll i det hela. Gå tillbaka till när du föddes och hitta ditt genuina jag. Det har aldrig försvunnit utan finns i ditt hjärta. Jag älskar dig . Kan du säga detta till dig själv och känna det. Jag trodde att jag kunde det, men det fanns inte med i hjärtat. Hjärtat är knutpunkten i ditt liv. Här spelar inget annat någon roll. Kärna och essens i ditt liv finns i hjärtat. Det behövs övning att komma dit. Det kan ta tid och särskilt i denna tid när allt ska gå så fort. Du behöver börja med dig själv, så dina barn ser ditt vackra jag och kan vara sina vackra jag.
Det spelar ingen roll hur fint du bor, hur många aktiviteter dina barn går på, hur mycket pengar som finns på kontot. Du måste ändå börja med dig själv. Ge dig en gåva en kärleksgåva att hitta ditt äkta jag.

Du är värd är leva fullt ut.

Önskar dig en härlig lördag.

2 thoughts on “Vad har du för relation till dig själv!

  1. Instämmer verkligen! 💖
    Jag håller på att lära mig själv att älska mig själv. I alldeles för många år har jag trampat på mig själv. Det är slut på detta nu 😉 Tack för ditt fina inlägg 💜 Kärlek och ljus 🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *