Drömmer du på ett annat språk

Jag sover alltid gott om nätter. Detta är kanske en lyxvara för många, men jag gör det. Inatt fick jag en idé och vanligtvis kan jag drömma saker men kommer kanske inte alltid ihåg. I detta fall kom det på engelska och det låter så bra i drömmen och allt blir så klart. Helt fantastiskt och jag vaknade med ett leende för jag förstod innebörden av drömmen. Många gånger är det inte så. Inatt var det klart och jag var kanske mottaglig för budskapet just nu.

Mina drömmar är också i så vackra färger. Väldigt klara och jag kan inte se dem i verkliga livet. De lyser så starkt och klart. Är helt fascinerad av drömmar.

Drömmer du på ett annat språk?
Är dina drömmar speciella på något vis?

Kommenterar gärna

2 thoughts on “Drömmer du på ett annat språk

  1. Jag drömmer också på engelska. Kan ju bero på att jag har flyttat till Gran Canaria och pratat engelska hela dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *