Be om hjälp

Att be om hjälp kan vara svårt. Denna vår har jag övat det flera gånger. Oftast i sammanhang när det gäller mitt företagande, teknik men även när det gäller mig själv. Även om jag är kunnig i mitt område, så fastnar även jag och behöver komma loss. Jag behövde hjälp så jag kontaktar en annan coach och nu har vi bokat tid.

Varför ska det vara så svårt att be om hjälp? I mitt fall handlar det om att jag tidigt som 6-7 år bestämde mig att klara mig själv och även har fått antydningar av detta i olika vinklar. När du är lite 0- 6 år kan små saker fastna som att jag ska klara mig själv. Mina föräldrar sa något som jag tolkad till att jag behöver klara mig själv. Har inte alltid varit medveten om detta och mina mönster till jag själv började med min personliga resa. Den handlade mycket om att släppa saker, mönster som inte var sanna men jag upplevde det som sant. Ett av mina kännetecknen är att jag tappar den positiva spirande känslan som finns inom mig. Ungefär som bubblande champagne. Älskar den känslan och den finns därinne, ska bara släppa på lite onödigt bagage.

Älskar även när jag själv hjälper människor och får uppleva när de släpper sitt bagage. Tänk dig att gå med en ryggsäck full av stenar. Varje sten är ett mönster en sanning du tror på. Vid en session kan hela ryggsäcken bli tom och ibland får man ta sten för sten.Det handlar om vad din kropp vill släppa. Även om en del tänker usch vad jobbigt, så är det roligt och du närmare ditt genuina jag.

Så nu är det min tur att ta tag i min ryggsäck för att släppa.

Önskar dig en härlig dag och våga ta tag i ditt liv så du kan blomma fullt ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *