Detox av känslor

På våren gör många detox för att hjälpa kroppen, så har även jag gjort. Att äta mer hälsosamt under en period, även om den trenden fortsätter för mig. Det jag inte var beredd på var detoxen av känslor. Den kom egentligen tidigare. Kände mig sorgsen utan att förstå varför. Inget hade hänt som utlöste det och det kunde sitta i. Ok tänkte jag nu sitter jag med detta och bara andas, för egentligen är det energier som vi har satt etikett på.  Det fungerade, men sen fortsatte det mer och mer. Jag har känt känslor som funnits i mitt liv från jag var liten till idag. Hela spektret. Ilska, sorg, frustration, spirande glädje med bubbel i kroppen till tomhet. Det var en spännande resa och nu kommer det upp små rester lite då och då. Innan var det hela dagen och jag som är en människa som vill förstå vad som händer, fick ta hjälp. Hela detta var en detox som heter duga och jag förstår varför. På det fysiska planet är jag bra på att rensa ut saker, mail och blivit bra på hälsosamt ätande. Har varit bra på det själslig med, men detta var något nytt.

Idag börjar jag komma ut denna energiresa och förstår varför jag är så hungrig och känner en trötthet. Kroppen har varit med om ett ultramaraton i fyra månader. Puh…. Jag behövde släppa på gammalt för att nytt ska komma in, så jag säger välkommen till det.

Ett steg i taget framåt för att välkoma världen igen.

Önskar er alla en härlig söndag.

Kram på er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *