Känslostormar

Sitter här med den ena känslan efter den andra som passerar i min kropp. Känner in  och bara låta den skölja genom som en våg. Många av oss tycker det är jobbigt med känslor som sorg, ilska och även glädje. Sätt inte etikett på vad det heter, utan sitt eller ligg ner och bara känn. Vissa har mer effekt på kroppen än andra. Inget händer utan känslan som du tycker är jobbig försvinner snabbare. Det är en energi som vi inte tillåter för vi tror att den är jobbig. Tar du tid att bara vara med den går den bort snabbt. Ibland kan det kommer fler som ligger där under den första, fortsätt. Sitt ner och andas. Vi behöver ta tid för  det som kommer i våra kroppar, för kroppen talar till oss.

Ibland är det något som händer eller något som blir sagt eller osagt. Vet själv att mina föräldrar aldrig pratade om detta, för dem hade heller aldrig lärt sig. Ta bort namnet för det du känner och bara är med det.

Detta kom till mig när en känsla dök upp efter en tanke jag fick. Mina barn är snart utflugna och hur blir mitt liv då.  En sorg kom och jag kände på en minut var den borta. Jag är inte rädd för känslor. Nu ska jag skapa ett nytt kapitel i livet och saker som jag  tyckt varit jobbiga är inte det. Jag gör saker varje dag för att må bra och tittar nyfiket på saker som händer och kroppen talar till oss. Vi behöver bara lyssna och och vara nyfikna.
Lycka till och känn.

Kram på er denna härliga lördag

 

 

4 thoughts on “Känslostormar

  1. Mycket känslor dök upp hos mig med idag. Känslor av alla de slag men nu sitter jag och tittar in i elden i kaminen och andas och mår bra 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *