Förändring

Nyår och många löften eller inga. Nytt åt ger mig ny energi att börja något nytt eller förändra något. Det känns som en nystart. Tackar för det gamla och se vad jag vill ha in på det nya året. Listan kan vara lång och även saker som jag vill förändra. Fast nu är det slut med det. Jag tar en sak i taget. I år är det att komma igång och springa en mil. Jag älskar att springa när jag det flyter på. Tidigare år kan jag ha velat 4 saker till, men en sak i taget är bra.

Det tar ca 30 dagar att få in en ny vana och nu när jag tänker efter vad har jag hållit på med tidigare kan jag bara skaka på huvudet.Tålamod och disciplin tränar jag tillsammans med att springa en mil. Börja med en liten eller stor förändring. Håll fast till denna vana och sen lägg till en ny efter 30 dagar. Den första lär då vara en rutin. Jag vill så mycket ibland och blir lätt otålig. Min gamla rutin att meditera hjälper mig att se saker med andra ögon och  ger mig mer fokus.

Vill du få mer energi titta på länken:Energi på 3 minuter

Vill du göra någon förändring i ditt liv i år?

Önskar dig en härlig söndag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *