Tips för mer skratt

laughter-775062_640

Hej, hur har du det med skrattet?  Vet du att barn skrattar mer än vuxna. Vad händer från att vi var små till vi blir vuxna.  Allvaret och livet kommer ikapp oss. En vardag som kanske inte är vad vi vill ha eller bekymmer som vi tänker på. Det kan finnas miljoner saker som kan göra oss allvarliga och som vi ofta fokuserar på. Mitt råd är in med skrattet.

Nu kommer lite ledigt för den flesta, så ta tillfället och se en rolig film eller spela spel med vänner. Charader är kul för alla åldrar, rita gissa spring, kurragömma och du har säkert massor av egna idéer till saker som får dig att skratta. Behöver du komma igång så börja att skratta på låtsas. Det kan låta löjligt, men fungerar. Prova själv och var lite nyfiken. Låt ljudet haha komma från munnen som om du skulle skratta. Gör det ett par gånger. Är detta knepigt, så börja att le. Det startar våra må bra hormoner.

Skratta mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *