Vid mitt fönster

Älskar att skriva och få inspiration när jag sitter vid mitt fönster och ser ut på min lilla trädgård. Se löven vaja för vinden i träden utanför, som om de rör sig till musik. Naturens musik. Gröna härliga löv mot den klara blåa himlen. Jag blir upprymd att kärlek när jag ser vad naturen kan bjuda oss på. Vinden tog fart och grenarna vajar med. Vilka energier.

Det får mig att tänka på att vi själva har energier som ett hav eller en växande skog inom oss. Lite svårt att föreställa sig, särskilt när kroppen känns tung och vissen. Varför har vi ingen energi? Vi glömmer bort att lyssna på kroppen och kör på hela dagarna. Vardagen med alla rutiner och måsten vi sätter upp för oss själva. Maten vi äter som inte har samma näring som förr och många av oss äter halvfabrikat och en hel del socker. Blir vi trötta tar vi gärna något sött för att orka en stund till eller kaffe. Jag har själv varit där och åker dit ibland. Vad gör vi med oss själva? Ville vi ha det så här?

Jag vill inte det. Går mer och mer mot slowliving. Vilket innebär lyssna på sig själv, sin själ och välmående. Mitt liv utgår mer och mer från vad mitt hjärta vill. Få tillbaka energin som naturen bjuder på och som du har. Alla har den.

Blicken går åter till mitt träd utanför fönstret och ger mig lugn och en känsla av samhörighet. Vi är ett med allt. Alla är vi energier . Återfå din starka energi och bli ditt bästa jag.

Älskar  att få människor att må bra.nature-996160_640

Villa du ha hjälp finns det några tider kvar: Boka här

Jag vill ge dig en sommargåva om du bokar före den 20 juni, så får du 15% mindre pris.
(gäller ej juiceplus)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *