Att bli medveten

Det är en spännande resa att bli medveten om saker som händer inom dig. En kär vän till mig och jag brukar meditera via skype en gång per vecka. Idag satte vi tiden på 30 minuter. Det var en upplevelse i medvetenhet.

Först att komma ner i varv, sedan att observera tankar och bilder (ser massor av bilder) och sedan bara låta allt ske. Vissa tankar fick mitt hjärta att dra ihop sig och ibland förlorade jag mig helt innan jag kom tillbaka. Tänk dig själv hur mycket som sker med automatik, utan att du är medveten om det. Just en tanke kan vara en trigger, en som startar hela karusellen om du inte är medveten om den. Min tanke som  inte var så snäll och snörpte ihop mitt hjärta, kunde lätt fortsätta att dra på känslorna och spänningar i kroppen. Skapa en blockering om tanke finns där ofta. Jag kunde då inte tänka klart och hjärtat skulle bli utestängt. Hjärtat är vårt stora organ som tar emot och sänder ut energi och intryck. Hjärtat sänder mer signaler till huvudet än tvärtom.

Du kan påverka mycket själv hur du mår, bland behöver vi ta hjälp att se klart.
Börja med att sitta i stillhet och andas djupa andetag. Var nyfiken och se vad som  händer.
Det fungera även om det inte känns så. När du ägnar dig en tid i tysthet och bara andas, släpper stress i kroppen.

Vill du ha hjälp boka en tid: Boka här

Jag har öppnat upp några extra platser för just dig. Bokar du innan 20 juni får du en gåva  och betalar 15% mindre på priset. (Gäller ej juiceplus)

Ge dig själv kärlek och vårda ditt <3

 

aware-1353780_640

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *