Pirr i kroppen

Känner du till pirret i kroppen som man är kär. Jag beskriver det som champagnebubblor. En härligt kittlande känsla som får kroppen att jubla. Sitter med den och bara känner in. Denna känsla har jag nästan varje dag och jag blir nyfiken på vad denna dag kan erbjuda. Jag har ett oskrivet blad varje dag, även om det är saker inplanerade. Min bild som jag kanske målar upp hur dagen ska se ut, stämmer ändå inte. Kan du idag bara vara här och nu. Ta en stund med dig själv och känn in. Blunda gärna . Upptäck vad du kan höra i omgivningen, vilka dofter du kan känna och har du någon smak i munnen. Hur känns huden är den stram, torr eller silkeslen. Kliar det på kroppen.

Jag älskar mitt pirr som gör att kroppen jublar. Jag känner det och försöker få det till hela kroppen. Från tårna till huvudets topp. Känslan är underbar. Du vet hur det känns att vara kär i någon, den känslan som sitter där hela tiden. En nyfikenhet, svävande och lycklig känsla.
kite-1119277_640
Önskar dig en trevlig nationaldag.
Ann-Christin Livscoach

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *