En stund i återhämtning

stopwatch-73399_640Workshop 14 maj 9:30 – 12:30

Hur många av oss har inte ett liv fullt av aktiviteter, åtagande, barn, barnbarn och saker som vi vill göra? Livspusslet går inte alltid ihop, vi är så många som springer i ekorrhjulet. Hur många kommer ihåg att slå in kilar i vardagen med återhämtning? När tillåter vi oss själva att ”bara vara”?

Under denna förmiddag får du prova restorative yoga. En meditativ form av yoga som även kallas kuddyoga. Kropp och sinne får vila i lugnande, läkande och balanserande positioner. Sedan bjuder vi på mental återhämtning. Varför är det så viktigt? Det blir en blandning av praktiska övningar och teori. Du får med dig verktyg som du kan använda i vardagen.

Under förmiddagen tar vi en paus och bjuder på te och tilltugg

Vi som håller denna workshop är Maria; yogainstruktör, massör och musiker.
Ann-Christin; Livscoach och meditationsinstruktör. Vi båda brinner för människan, välmående och förstår hur viktigt det är att få balans i livet.

Du anmäler dig senast 11 maj genom att sända ditt namn till mailadressen freetobeinfo@gmail.com och betalar in 400kr till BG 639-2484. Antalet platser är begränsad. Vi rekommenderar mjuka kläder.
Adress: Naturligtvis hälsocenter, Larsbergstorg 4-6 Lidingö.

Jag och Maria vill önska dig hjärtligt välkommen till denna förmiddag i återhämtningens tecken och ser fram att dela den med dig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *